PSV Vrouwen reist af naar Zwolle

PSV Vrouwen reist af naar Zwolle
2 min

PSV Vrouwen wacht vrijdagavond een ontmoeting met PEC Zwolle in het MAC3park Stadion. Coach Nebojsa Vuckovic voorspelt een lastige wedstrijd voor zijn ploeg. Lees hier zijn voorbeschouwing op het duel in de Eredivisie Vrouwen.

Tegenstander in goede vorm
PEC Zwolle, nummer zes op de ranglijst, kent dit seizoen een goede start en draait in de ogen van coach Vuckovic mee voor een play-offs ticket. Coach Nebojsa Vuckovic blikt vooruit. ‘’PEC Zwolle kan het ons vrijdagavond lastig maken en steekt in goed vorm. Wij kijken uit naar de wedstrijd en strijden voor niets minder dan de drie punten in Zwolle.’’

Afwezigen ongewijzigd
PSV Vrouwen kampt nog steeds met de nodige blessures. Naast langdurig geblesseerden ontbreken onder andere Coolen en Akkerman in de ploeg, Susanna vormt een vraagteken. Toch is coach Vuckovic positief over de groep fitte speelsters die hij wel tot zijn beschikking heeft. ‘’Wij gaan uit van eigen kracht met de huidige groep, de focus ligt morgenavond op onze eigen kwaliteiten.’’ De wedstrijd wordt vrijdagavond om 19.30 uur gespeeld. Volg @PSV voor de score-updates via Twitter.