PSV Vrouwen reist af naar Zwolle

Artikel
PSV Vrouwen reist af naar Zwolle

Koploper PSV Vrouwen speelt vrijdagavond een uitduel tegen PEC Zwolle. Het team van coach Sander Luiten is in vorm en kan haar zesde zege op rij boeken.

PSV won afgelopen zondag met 2-1 van ADO Den Haag waarmee het team van coach Luiten een gaatje sloeg met de concurrentie. Het staat nu drie punten los. Het team kan vanavond de stijgende lijn doortrekken tegen PEC Zwolle. Voor PSV'er Van Schoonhoven wordt het een bijzondere ontmoeting met haar oude ploeg, de huidige nummer zes van de Eredivisie Vrouwen waar ze de afgelopen drie seizoenen speelde. PEC Zwolle verloor afgelopen speelronde verrassend van hekkensluiter Achilles'29 (3-2) en zal zich vrijdag willen revancheren.

In de wedstrijdselectie zijn Hendriks, Van Schijndel, Ten Westeneind en Cuschieri niet opgenomen. PSV trapt vanavond om 19.30 af in het MAC3 Park Stadion in Zwolle, waar wordt gerekend op een sfeervolle ambiance door acties van de thuisploeg. Volg @psvvrouwen op social media om op de hoogte te blijven van de tussenstanden. 

Bekijk ook

TOP 10 GOALS | Alex

Video

PSV TV | Uitzending 29 mei 2020

Video