PSV Vrouwen op volle oorlogssterkte richting ADO

Artikel
PSV Vrouwen op volle oorlogssterkte richting ADO

In aanloop naar het belangrijke thuisduel tegen ADO Den Haag staat het vrouwenteam weer compleet op het veld. De zeven internationals, waaronder OranjeLeeuwinnen Aniek Nouwen en Katja Snoeijs, zijn terug bij PSV Vrouwen.

Deelname Algarve Cup
PSV Vrouwen kan zich volledig richten op de hervatting van de kampioenspoule. Aniek Nouwen en Katja Snoeijs behaalden met Oranje een elfde plek op de Algarve Cup en zijn terug op de club. Ondanks het resultaat kan Nouwen terugkijken op een geslaagde week waarin ze debuteerde tegen Polen en tegen China ook speelminuten kreeg. Snoeijs keerde na een jaar afwezigheid terug bij Oranje en werd tijdens het toernooi opgeroepen als vervanger van de geblesseerde Van der Gragt. De IJslanders Anna Björk Kristjánsdóttir en Berglind Björg Thorvaldsdóttir namens eveneens deel aan de Algarve Cup en eindigden op de negende plek.

Internationals terug
Janou Levels maakte met Oranje O19 indruk in La Manga door de drie oefenduels tegen China, Schotland en Spanje overtuigend te winnen. De Belgische Davinia Vanmechelen keerde eerder terug van de Cyprus Cup met een lichte blessure en heeft inmiddels de trainingen bij de club hervat. Dominique Bond Flasza keerde terug van de Jamaicaanse ploeg met een gewonnen tweeluik van Chili.

PSV Vrouwen hervat vrijdag de kampioenspoule met een thuisduel tegen ADO Den Haag, de aftrap is om 19.30 uur op sportcomplex De Herdgang. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 3,00.  

Bekijk ook