PSV Vrouwen ontvangt Ajax Vrouwen

Artikel
PSV Vrouwen ontvangt Ajax Vrouwen

Tijdens de midweekse competitieronde in de Eredivisie Vrouwen staat voor PSV de kraker tegen Ajax op het programma. Coach Nebojsa Vuckovic blikt vooruit op de ontmoeting met de koploper.

Gratis toegang
PSV Vrouwen speelt dinsdagavond het topaffiche tegen Ajax Vrouwen. Tijdens de gratis toegankelijke voetbalavond op De Herdgang verwacht Nebojsa Vuckovic een bijzondere wedstrijd, waarbij de tegenstander gebrand zal zijn op revanche na de 0-3 nederlaag in Amsterdam. "Het thuisduel tegen Ajax kan een leuke partij worden voor het publiek. Wij willen uiteraard de drie punten in Eindhoven houden. Daar gaan we alles aan doen en hebben we vertrouwen in."

Nati afwezig
Vuckovic kan geen beroep doen op een zestal speelsters. Aanvaller Nati voegt zich bij de geblesseerde Hendriks, DeCesare, ten Westeneind, Peels en Mourmans. Het sportcomplex is vanavond vanaf 18.00 uur geopend voor het publiek. De wedstrijd is gratis toegankelijk. Door de verbouwingswerkzaamheden op De Herdgang is er in samenspraak met de afdeling veiligheid een maximum aan het aantal toeschouwers (omstreeks 1.800) gesteld dus wees op tijd om zeker te zijn van een plekje. Je wordt via de social media kanalen (@psvvrouwen) op de hoogte gehouden van de tussenstand. 

Bekijk ook