PSV Vrouwen hervat competitie tegen PEC Zwolle

PSV Vrouwen hervat competitie tegen PEC Zwolle
2 min

Het vrouwenteam start als koploper aan de hervatting van de Eredivisie Vrouwen. Na de vroegtijdige uitschakeling in het bekertoernooi richt PSV Vrouwen zich volledig op de competitie en de kampioenspoule.

Vizier op competitie
PSV Vrouwen speelt nog twee reguliere competitieduels voordat de kampioenspoule van start gaat. Op De Herdgang in Eindhoven is vanavond PEC Zwolle de tegenstander. De eerste ontmoeting tussen beide ploegen werd met 3-1 gewonnen dankzij doelpunten van Bond Flasza en de inmiddels vertrokken Williams (2x). ‘’Het is belangrijk om meteen goed van start te gaan", blikt coach Sander Luiten vooruit. "Na de uitschakeling in de beker is het vizier volledig op de competitie gericht. We hebben deze week een goede voorbereiding gedraaid.’’ De coach kan in zijn wedstrijdselectie geen beroep doen op de geblesseerde Hendriks, van Schijndel, Erman en Cuschieri.

Toegang vanaf € 3,00    
De toegangskaarten voor het duel zijn voor € 3,00 of € 5,00 verkrijgbaar aan het verkooploket van De Herdgang. Het loket is vanaf 18.30 uur geopend. Er worden gratis handtekeningkaarten uitgedeeld. Na afloop van het duel kunnen supporters handtekeningen en foto’s met de speelsters scoren.

Vrouwen