PSV verwelkomt Investous Official Trading Partner

Artikel
PSV verwelkomt Investous Official Trading Partner

PSV verwelkomt online belegger Investous als nieuwe sponsor van de club. Het internationaal opererende bedrijf is ten minste voor de komende twee jaar Official Trading Partner van PSV.

Bevestiging 
Investous en PSV bekrachtigden de verbintenis, die loopt tot eind 2020 vrijdag in het Philips Stadion. Namens PSV zette commercieel directeur Frans Janssen zijn handtekening. Janssen is trots op het binnenhalen van de online broker. “Wederom hebben we een internationaal merk aan PSV kunnen binden. Het is voor ons de bevestiging dat ons merk internationaal groot is en blijft groeien. We kijken ernaar uit samen projecten op te zetten die voor zowel PSV als Investous waarde vertegenwoordigen”, aldus Janssen.

Grote stap    
Investous biedt CFD-handel aan op haar eigen handelsplatform. Klanten hebben de mogelijkheid om in meer dan 270 verschillende financiële instrumenten te handelen, in verschillende activaklassen; Forex (FX), aandelen, grondstoffen en cryptovaluta’s. Directeur Petros Mylonas kijkt uit naar de samenwerking met PSV. “Voor ons is dit een ontzettend grote stap. Dankzij PSV krijgt Investous ingang tot de Nederlandse en Europese markt. We verwachten daar profijt van te hebben en kijken uit naar een lange en vruchtbare samenwerking.”

Investous is dankzij de samenwerking zichtbaar op LED-boarding langs het veld. Daarnaast ontwikkelen PSV en het bedrijf gezamenlijk campagnes en kan Investous gebruik maken van diverse hospitality mogelijkheden rondom thuiswedstrijden van PSV.

Over Investous   
Investous is een merknaam van F1Markets Limited, een investeringskantoor in Cyprus, geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission met CIF-licentienummer 267/15. Het bedrijf volgt de regels en voorschriften van de Europese Unie en lokale voorschriften van Cyprus, die bepalingen bevatten om de fondsen en financiële instrumenten van Clients te beschermen door ze gescheiden te houden van het eigen vermogen van de EU in door de EU gereguleerde banken. Het bedrijf biedt beleggingsservices voor CFD-handel via een eigen online handelsplatform dat toegankelijk is via meerdere besturingssystemen (Windows, smartphones (iOS en Android) en internet. Het bedrijf biedt 280 CFD, variërend van valuta's, grondstoffen, indices en aandelen.

Bekijk ook

'Dit is een prima start'

Video

PSV TV SPECIAL | La Luz

Video

'PSV is in alle opzichten gegroeid'

Video