PSV verlengt samenwerking met Mansveld

Artikel
PSV verlengt samenwerking met Mansveld

De jarenlange samenwerking tussen Mansveld en PSV is wederom verlengd. Beide partijen hebben elkaar gevonden in een hernieuwde samenwerking die loopt tot en met medio 2024. Mansveld blijft Official Supplier van PSV.

Techniek
Mansveld is onder meer verantwoordelijk voor het leveren van audiovisuele voorzieningen en services in het Philips Stadion. “We werken al jaren met zeer veel tevredenheid samen met Mansveld, delen dezelfde kernwaarden en zijn blij deze tot zeker 2024 te blijven uitdragen samen”, reageert Commercieel Directeur Frans Janssen. “Met de contractverlenging bekrachtigen we dat onze samenwerking naar volle tevredenheid verloopt. Mansveld levert PSV kwalitatief hoogwaardige producten waar wij ook de komende jaren met veel plezier gebruik van maken. Ondertussen blijven we samen op zoek naar nieuwe toepassingen waarmee we ons als partners kunnen onderscheiden.”

Innovatie
Innovatie is het sleutelwoord van de samenwerking. Zo hielp Mansveld PSV onder meer bij de realisatie van LED-boarding op de tweede ring van het Philips Stadion en daarmee was het in Nederland de eerste club die hiermee de stadionbeleving naar een nieuw niveau tilde. “We zijn al meer dan dertig jaar partner van PSV en we zijn trots op deze samenwerking”, zegt Ruud Mansveld van het gelijknamige bedrijf. “Zowel PSV als Mansveld heeft professionaliteit, innovatie en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Onze ledschermen, audiovisuele systemen en ondersteuning vanuit onze technici zijn mooie voorbeelden hoe we elkaar versterken.”