PSV verlengt met Suently Alberto

Artikel
PSV verlengt met Suently Alberto

PSV heeft het contract van de 19-jarige verdediger Suently Alberto met drie jaar verlengd. Daardoor staat de verdediger nu tot medio 2018 onder contract bij PSV. Alberto debuteerde afgelopen seizoen in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.

Debuut tegen Heracles Almelo
De Rotterdamse verdediger speelt sinds zijn zestiende voor PSV, dat hem in 2012 overnam van Sparta Rotterdam. Daarvoor speelde hij bij amateurvereniging RKSV Spartaan 1920. Ook speelde Alberto al interlands voor verschillende Nederlandse jeugdelftallen. Afgelopen seizoen kwam het dus al tot het debuut in het Philips Stadion en die lijn wil de jonge centrumverdediger de komende jaren doortrekken.

‘Hard werken om bij de selectie te blijven’
“Ik heb me vorig seizoen goed ontwikkeld en zie dit contract als een beloning daarvoor”, sprak de jonge centrumverdediger tegen PSV TV. “Mijn debuut was mooi om mee te maken en smaakt zeker naar meer. In de voorbereiding ga ik daarom hard werken om komend jaar bij de selectie te kunnen blijven”, aldus Alberto, die in de voorbereiding samen met een aantal andere talenten aansluit bij de selectie van hoofdcoach Phillip Cocu.