PSV-uitshirt 2018-2019 “Inspired by ‘88”

Artikel
PSV-uitshirt 2018-2019 “Inspired by ‘88”

Met gepaste trots introduceert PSV het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2018-2019. Het shirt, dat tegen ADO Den Haag voor het eerst wordt gedragen is geïnspireerd op het tenue waarin PSV in 1988 de Europa Cup I won en is vanaf nu middels de voorinschrijving te bestellen.

Officiële release 25 mei    
Op 25 mei is het exact dertig jaar geleden dat PSV de grootste prijs uit de clubhistorie won: de Europa Cup I. PSV wil dit bijzondere jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan en heeft daarom samen met kledingsponsor Umbro besloten het uittenue voor komend seizoen te baseren op het tricot waar de club haar grootste succes in vierde. Vanaf 25 mei 2018 is het shirt, inclusief broek en bijpassende kousen exclusief verkrijgbaar in de PSV FANstore en op PSVFANstore.nl. Fans die het shirt in de reeds gestarte voorinschrijving (zie onder) bestellen profiteren van voordeel en ontvangen het shirt op 25 mei thuis.

Inspired by ‘88
Er is nadrukkelijk gekozen geen exacte kopie te maken van het tenue uit 1988, maar voor een moderne interpretatie ervan, voorzien van een duidelijke referentie. Het maagdelijk wit met blauwe details zorgen voor die herkenbaarheid. Het shirt uit 1988 had diagonale schaduwbanen in het shirt, in de 2018-2019-versie is hier een grafisch patroon voor ontwikkeld. De achterzijde van het shirt herbergt onder de kraag een grafisch detail dat refereert aan de wedstrijddag in Stuttgart, waar PSV na strafschoppen afrekende met Benfica. Natuurlijk is er voor dit shirt ook weer een unieke bedrukking ontworpen. Naast het wedstrijdtenue zal er ook een speciale training- en reiscollectie geïntroduceerd worden, welke medio mei beschikbaar is.

Gratis kampioensbadge  
Als kampioen speelt PSV volgend seizoen met de gouden kampioensbadge op de arm. Wanneer je het shirt in de voorinschrijving besteld, krijg je deze badge gratis op het shirt gedrukt (mits gewild). Via onderstaande button kun je het shirt inclusief kampioensbadge bestellen. Dit kan vanaf nu ook in de PSV FANstore, aan ingang 17 van het Philips Stadion. Let op: de kampioensbadge is alleen beschikbaar op de junior en senior shirts.

INSCHRIJVEN