PSV sluit trainingskamp af tegen OGC Nice

Artikel
PSV sluit trainingskamp af tegen OGC Nice

PSV sluit zondagavond het trainingskamp af met een oefenwedstrijd tegen OGC Nice. Het duel met de nummer 7 van de Franse competitie is niet live te zien, maar na afloop wel in samenvatting te bekijken via PSV.nl en de sites van het Eindhovens Dagblad en het Algemeen Dagblad.

Conditie
De ploeg van Mark van Bommel werkte de afgelopen dagen hard aan de conditie. PSV moet over een dikke twee weken al klaar zijn voor de eerste serieuze testcase van dit seizoen, Q2 van de UEFA Champions League. Daarin speelt PSV tegen FC Basel.

Op het trainingsveld maakte de ploeg zodoende veel meters om inhoud te kweken. De afgelopen dagen werd met Toni Lato een linksback aan het team toegevoegd, terwijl PSV ook te horen kreeg dat Arjen Robben zeker niet terugkeert bij de club als speler. De vedette en oud-PSV’er maakte bekend te stoppen als profvoetballer. Kort voor het trainingskamp verwelkomde PSV buitenspeler Bruma en vertrok Luuk de Jong bij de club.

Gelijkspel tegen Sion
Het nieuwe PSV staat zodoende in de steigers. Eerder deze week speelde de nog niet complete ploeg met 0-0 gelijk tegen FC Sion. Bruma, Ibrahim Afellay en Lato waren daar nog niet bij. Eerstgenoemd tweetal was nog niet klaar voor speelminuten. Of dat vanavond tegen Nice wel zo is, wordt later bekend gemaakt. Zondagochtend werkten zij nog een training af. PSV - Nice begint zondagavond om 17.00 uur. De wedstrijd is middels via PSV's Twitter en Instagram live te volgen.

Bekijk ook

De geschiedenis verdwijnt

Video

Peter Uneken geniet bij Jong PSV

Video