PSV op zoek naar de slimste seizoenkaarthouder

Artikel
PSV op zoek naar de slimste seizoenkaarthouder

PSV gaat in april op zoek naar de slimste seizoenkaarthouder. Iedere bezitter van een Seizoen Club Card kan eenvoudig zijn of haar kennis van de club testen door thuis mee te doen aan de voorronden. De drie slimste seizoenkaarthouders worden uitgenodigd in het Philips Stadion en strijden daar uiteindelijk in een spelshow om de titel ‘De slimste seizoenkaarthouder’ en een gratis Seizoen Club Card voor seizoen 2021-2022.

Hoe werkt het?
Alle seizoenkaarthouders ontvangen van PSV een mail met daarbij uitleg hoe zij mee kunnen doen met de eerste ronde. Ronde 1 wordt gespeeld van 5 t/m 9 april. De honderd beste seizoenkaarthouders kwalificeren zich voor ronde 2. De 25 beste daarvan, kwalificeren zich voor ronde 3, waarin uiteindelijk drie seizoenkaarthouders overblijven. Zij gaan door naar de finale, die live in het Philips Stadion plaatsvindt.

Wat kun je winnen?
De hoofdprijs is een gratis verlenging van jouw seizoenkaart voor het seizoen 2021-2022. De verliezend finalist ontvangt een VIP-wedstrijdarrangement voor twee personen en de eerste afvaller tijdens de finale krijgt een door de PSV-selectie gesigneerd wedstrijdshirt.

Houd je mail in de gaten
Zoals gezegd ontvangen seizoenkaarthouders een mail met daarin alle informatie over ronde 1. Heb je geen mail ontvangen? Laat dat dan weten via fandesk@psv.nl. Controleer voor de zekerheid ook het mapje ‘spam’ of ‘reclame’ in je mailbox. 

Bekijk ook