PSV ontzorgt op nationale stakingsdag

Artikel
PSV ontzorgt op nationale stakingsdag

Om medewerkers van PSV’s grotere partners en sponsoren te ontzorgen organiseert PSV tijdens de landelijke onderwijsstaking de PSV Kidsday. Op vrijdag 15 maart bezorgt PSV kinderen die vanwege de absentie van leraren bijzonder verlof hebben een onvergetelijke PSV-dag met activiteiten op De Herdgang en in het Philips Stadion.

Regio
Om capaciteitsredenen is het programma exclusief samengesteld voor kinderen van PSV’s grotere partners en sponsoren die actief zijn in en rondom Eindhoven. Het initiatief past bij de grotere rol die de club in de Brainportregio wil spelen. “PSV denkt internationaal, maar de regio blijft onze basis”, verduidelijkt Frans Janssen, commercieel directeur van PSV. “We zien onszelf als verbinder in deze regio en willen dat op proactieve wijze uitstralen. Op dagen als deze staan we onze partners graag bij door onze faciliteiten aan te bieden voor een PSV Kidsday.”

Programma
In de ochtend en middag zorgt de club ervoor dat ouders, die hun kinderen vanaf afgelopen vrijdag konden opgeven, zich geen zorgen hoeven te maken over de opvang van hun zoon en/of dochter. Voor het ochtendprogramma op De Herdgang verdeelt de club alle kinderen in verschillende groepen op basis van hun leeftijd. Daarna gaan zij voetballen en zijn er verschillende vormen van entertainment. Na de lunch vertrekken er bussen naar het Philips Stadion waar het programma verder gaat.

Bekijk ook