PSV onder 19 verliest van Spurs

PSV onder 19 is in de UEFA Youth League tegen zijn tweede nederlaag aangelopen. In Engeland bleek Tottenham Hotspur onder 19 te sterk: 2-0.

Grote kansen
Op het prachtige Hotspur Way, waar de trainingsvelden van Tottenham Hotspur liggen, kijkt PSV onder 19 bij rust tegen een achterstand aan. Voor een groot gedeelte mag de ploeg zich dat zichzelf verwijten. Een groot gedeelte van de eerste helft speelt PSV namelijk goed. Het krijgt ook grote kansen. Sidibe en Vertessen (tweemaal) verschijnen een-op-een met keeper Brandon, maar hij en zijn verdedigers voorkomen één of meerdere treffers. Zodoende slaagt PSV O19 er niet in de openingstreffer van Walcott (kopbal uit een hoekschop) niet ongedaan te maken.

Debuut Madueke
Na een doelpuntloos kwartier in de tweede helft laat Van Nistelrooy de 16-jarige Noni Madueke debuteren in de Youth League. De Engels jeugdinternational verruilde afgelopen zomer de jeugdvelden van de Spurs voor de van De Herdgang. Ondanks zijn inbreng op de voor hem bekende velden slaagt PSV O19 er niet in het duel nog te kantelen. De van een blessure teruggekeerde invaller Aboukhlal en later ook Vertessen zijn nog gevaarlijk dichtbij, maar kunnen de ploeg niet meer aan een punt helpen. Zeker niet als in blessuretijd Parrott voor 2-0 tekent. Zodoende blijft PSV O19 ook na vier duels op vier punten staan.