PSV O19 uitgeschakeld in UEFA Youth League

PSV O19 heeft in Milaan met 3-0 verloren van de leeftijdsgenoten van Inter. Daardoor is het uitgeschakeld in de UEFA Youth League.

Geen kansen
Beide ploegen moesten dinsdagmiddag een goed resultaat behalen om door te gaan in de UEFA Youth League. Dat was ook te zien in de openingsfase van het duel. Zowel Inter als PSV was fel en gaven achterin niets weg. De toeschouwers zagen in het eerste halfuur geen enkele kans of schot op doel. Zo hielden beide teams elkaar in evenwicht in de eerste helft.

Uitgeschakeld
Na een klein uur spelen was de eerste kans van de wedstrijd voor Inter. Verdediger Zappa kon de bal binnentikken, maar schoot naast. Ook PSV kreeg een paar minuten later een kans op de openingstreffer: Timan liep op doel af, maar zijn schot werd geblokt door een Inter-verdediger. Na 65 minuten spelen was het wel raak. Spits Adorante kopte een vrije trap binnen voor de Nerazzurri. Diezelfde Adorante kon de score vijf minuten later verdubbelen, maar de aanvaller tikte voor open doel naast. Tien minuten voor tijd werd het alsnog 2-0 via Roric. Ook Colidio scoorde nog voor de thuisploeg. Zo verloor PSV O19 met 3-0 in Milaan.

Door deze nederlaag is het team van trainer Van Nistelrooy uitgeschakeld in de UEFA Youth League.