PSV O19 plaatst zich voor kampioenspoule

Artikel
PSV O19 plaatst zich voor kampioenspoule

In Blik op De Herdgang lees je iedere week een update over onze jeugdteams. Voor PSV O16 en PSV O19 stond er veel op het spel. Beide teams strijden nog volop mee voor een plek in de kampioenspoule.

PSV O13 verliest in Rotterdam
Voor de spelers van PSV O13 was het een weekend om snel te vergeten. De ploeg verloor met maar liefst 4-0 van de leeftijdsgenoten van Sparta Rotterdam. PSV begon slap aan de wedstrijd en eigenlijk kwamen de jongens die matige start niet meer te boven. Volgende week komt Feyenoord naar De Herdgang, dan kan PSV op zoek naar eerherstel. Een uitgebreider verslag lees je hier.

O14 wint wel van Sparta
De één jaar oudere spelers hadden meer succes tegen de Spartanen. Op bezoek in de havenstad won PSV O14 met 2-0. Isaac Babadi en Immanuel Hagemans scoorden. PSV is al enkele weken geplaatst voor de kampioenspoule en gold ook als de grote favoriet. Het wedstrijdverloop vind je op deze pagina.

O16 wint van Vitesse
PSV O16 heeft een verdiende zege geboekt op Vitesse O16. In Eindhoven was Ilyas Bougafer het goudhaantje. Hij schoot in de eerste helft beheerst binnen. Lees hier een uitgebreider verslag.

Daniëls maakt er twee voor PSV O17
PSV O17 van trainer Johann Vogel plaatste zich vorige week al voor de kampioenspoule. De druk was er dus af, maar een overwinning is natuurlijk altijd lekker. Die kwam er ook, want de jongens wonnen met 3-1 van Sparta Rotterdam. Djenairo Daniëls scoorde tweemaal, Noni Madueke was ook trefzeker.

O19 na gelijkspel zeker van kampioenspoule
Ook bij PSV O19 kan de vlag uit. De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooy speelde zaterdag op De Herdgang met 1-1 gelijk tegen Feyenoord en dat was genoeg voor plaatsing bij de kampioenspoule. Yorbe Vertessen maakte het enige Eindhovense doelpunt.

Bekijk ook