PSV O19 en O17 winnen ruim

Op de laatste dag van november kwamen een viertal jeugdteams van PSV in actie. PSV O19 ontving Vitesse op de eigen Campus en PSV O14, O16 en O17 speelden een uitduel.

Hattrick Jager zorgt voor drie punten
In de strijd om een plek in de kampioenspoule moest PSV O14 op bezoek bij Vitesse drie punten pakken. Na zes duels zonder zege, was het nu dan eindelijk wel raak. De grote man aan de kant van de O14 was Elvic Jager. De aanvaller zorgde voor alle Eindhovense doelpunten. Eindstand: 0-3.

PSV O16 komt te kort in doelpuntrijkduel
Ook PSV O16 heeft de punten hard nodig wil het in de kampioenspoule terecht komen. Tegen directe concurrent FC Twente kwam de formatie van Rick van Rooij wel nog op voorsprong via Perret Gentil, maar na een half uur stonden de Tukkers op voorsprong. PSV kwam via Houben en Van Bommel nog twee keer goed terug, maar vlak voor tijd wist FC Twente alsnog de zege te pakken (4-3).

PSV O17 haalt uit tegen ADO
In Den Haag vielen vandaag maar liefst tien doelpunten. Zeven daarvan waren voor PSV. Nassoh opende de score na een mooie aanname, waarna Seelt (kopbal), Hopman en Van de Riet (strafschop) de ruststand op 0-4 bepaalden. Na rust kwamen de Hagenezen in de beginfase terug tot 2-4, maar dankzij een vrije trap van Jimenez en twee doelpunten van Johan Bakayoko liep de ploeg van Adil Ramzi uit naar een ruime overwinning. Daarmee verstevigt de O17 zich op de derde plek op de ranglijst en is deelname aan de kampioenspoule dichtbij.

PSV O19 wint overtuigend
Na drie nederlagen op rij was PSV O19 erop gebrand om drie punten te pakken in de thuiswedstrijd tegen Vitesse O19. In een goede eerste helft werden kansen gecreëerd, maar werd het doel nog niet gevonden. Dat gebeurde in de tweede helft wel! De ploeg van Ruud van Nistelrooy was heer en meester en veegden de Arnhemmers van de mat. Simon van Duivenbooden gebruikte slim zijn lichaam en maakte de 1-0 tegen zijn oude teamgenoten. Madueke en Kjolo maakten PSV’s tweede en derde doelpunt, waarna Timan met een heerlijk geplaatst balletje voor de 4-1 zorgde. Het slotstuk van de wedstrijd was voor Mees Kreekels, de verdediger was mee voorin en wist het net te vinden om zo de eindstand te bepalen op 5-1.

Bekijk hier alle uitslagen en uitgebreide verslagen.