PSV O18, O17 en O13-2 blijven foutloos

PSV O18, O17 en O13-2 blijven foutloos
3 min

Vier PSV-jeugdelftallen verloren nog geen punt in de competitie. Drie van hen kwamen vandaag in actie en wisten wederom te winnen. Een overzicht van de voetbalzaterdag.

PSV O13-1 wint opnieuw (4-0)
Op de eerste speeldag van de competitie verloor PSV O13-1 van Feyenoord. Sindsdien is de ploeg niet meer te stoppen. Vitesse, Excelsior, N.E.C. en vandaag ADO Den Haag werden na de nederlaag allemaal verslagen. PSV O13-1 staat daardoor alleen aan kop. Feyenoord O13-1 staat op plek drie, maar heeft wel twee wedstrijden minder gespeeld. De Rotterdammers zouden dus nog over PSV heen kunnen gaan.

Doelpuntenmakers: MeriƩn, Beerens, Dumbili (2)

PSV O13-2 wint stadsderby (12-0)
PSV O13-2 is onverslaanbaar in de competitie. Het team staat met vijftien punten uit vijf wedstrijden dik aan kop. Ook het doelsaldo mag er zijn: +48. Ook vandaag werd er flink aan het doelsaldo gewerkt. Stadgenoot FC Eindhoven werd met 12-0 verslagen. Appiah en Schakenraad maakten beiden een hattrick. Aankomend weekend is ADO Den Haag de tegenstander.

Doelpuntenmakers: Appiah (3), Schakenraad (3), Verweijen (2), Hadj Dani, Colaes, Duah, Osei

Eerste driepunter voor PSV O14 (2-0)
Een mooie zaterdag voor het PSV O14 van trainer El Idrissi. Zijn ploeg pakte vandaag voor het eerst drie punten. Vitesse werd met 2-0 verslagen in Eindhoven. PSV O14 staat momenteel met vier punten uit vijf wedstrijden op plek zes. Aankomende dinsdag staat een oefenduel met SV Houten O15-1 op het programma. Zaterdag 10 oktober reist de ploeg naar Rotterdam voor het competitieduel met Sparta Rotterdam.

Doelpuntenmakers: Vullers, Mussche

PSV O15 verliest voor het eerst (4-1)
Na drie overwinningen op rij heeft PSV O15 voor het eerst verloren. Op het AFAS Trainingscomplex waren de leeftijdsgenoten van AZ te sterk. Verkooijen deed vanaf elf meter nog wel iets terug na een uur spelen, maar vlak daarna besliste de thuisploeg het duel, ook vanaf elf meter. PSV O15 speelt in het interlandweekend gewoon door. De volgende tegenstander is Sparta Rotterdam op PSV Campus De Herdgang.

Doelpuntenmaker: Verkooijen

Vijfde overwinning op rij voor PSV O17 (4-1)
In de stromende regen heeft de ploeg van Ramzi voor de vijfde keer op rij gewonnen. FC Utrecht werd met drie doelpunten verschil verslagen. PSV O17 verloor nog geen enkel punt in de competitie. Feyenoord, sc Heerenveen, AZ, N.E.C. en FC Utrecht werden allemaal verslagen. Na de interlandbreak gaat PSV O17 op bezoek bij Ajax.

Doelpuntenmakers: Babadi, Houben, Uneken (2)

PSV O18 boekt monsterzege op FC Utrecht (2-7)
Ook het elftal van Van Nistelrooy is uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen. Na ruime overwinningen op Sparta Rotterdam (5-0) en sc Heerenveen (1-4) werd vandaag FC Utrecht met maar liefst 7-2 verslagen. De ploeg stond bij rust al met 4-0 voor in Utrecht. Bakayoko was vandaag belangrijk voor het team: hij scoorde een hattrick. Dinsdag oefent PSV O18 tegen Roda JC O21. Daarna is koploper Ajax O18 op 17 oktober de eerstvolgende competitietegenstander.

Doelpuntenmakers: Bakayoko (3), Nassoh, Fofana, Antonisse, Bougafer