PSV O17 zeker van kampioenspoule, omhaal Uneken bij O15

Naast het eerste elftal van PSV kwamen er afgelopen weekend ook verschillende jeugdteams in actie. Hoe verging het die ploegen? Je leest het in Blik op De Herdgang.

O17 zeker van kampioenspoule
PSV O17 speelde zaterdag op sportpark Skoatterwâld tegen sc Heerenveen. Bij winst op de Friezen plaatste PSV O17 zich voor de kampioenspoule na de winterstop. En die overwinning kwam er, Noni Madueke bezorgde PSV twaalf minuten voor tijd de drie punten.

PSV O19 speelt gelijk
Ook PSV O19 kon zich plaatsen voor de kampioenspoule. Maar de ploeg van Ruud van Nistelrooy kwam niet verder dan 1-1 in en tegen Groningen. Het doelpunt van Mohamed Ihattaren werd vlak na rust teniet gedaan. Bij een punt in de topper tegen Feyenoord O19 komende zaterdag is de ploeg alsnog geplaatst voor de strijd om het kampioenschap.

Omhaal Uneken hoogtepunt in dikke overwinning
PSV O15 heeft voor de tweede keer dit seizoen gewonnen van FC Volendam. Na de 3-1 thuiszege werd het zaterdag 0-3. Het hoogtepunt van de wedstrijd was het tweede doelpunt. Jesper Uneken werkte de bal à la Luuk de Jong met een omhaal achter de doelman. Het uitgebreide verslag lees je hier.

Puntje voor O16 op bezoek bij Vitesse

Op vrijdagavond speelde PSV O16 in Arnhem tegen nummer drie Vitesse. In een doelpuntrijk duel kwam PSV goed terug na een 1-0 achterstand tot 1-2, maar wist het deze voorsprong uiteindelijk niet vast te houden. Zaterdag 8 december staat het thuisduel tegen de Arnhemmers op het programma.

O14 boekt dikke oefenzege op NAC Breda
Door doelpunten van Jason van Duiven (twee keer), Emir Bars, Isaac Babadi en Enzo Geerts heeft PSV O14 met ruime cijfers gewonnen van de leeftijdsgenoten uit Breda. Het werd maar liefst 5-1 op De Herdgang.