PSV O14 pakt punt in Rotterdam, O16 wint niet van Utrecht

PSV O14 pakt punt in Rotterdam, O16 wint niet van Utrecht
2 min

In Blik op De Herdgang lees je iedere week een update over onze jeugdteams. Vanwege het interlandweekend waren sommige selecties ietwat uitgedund, maar er werd gewoon gevoetbald.

O14 pakt punt in topwedstrijd
PSV O14 speelde een midweekse topper. De ploeg reisde op donderdagmiddag af naar Rotterdam voor een duel met Feyenoord dat gewonnen moest worden om nog mee te doen om de titel. PSV kwam op achterstand, maar Jason van Duiven bezorgde PSV uiteindelijk een punt. Te weinig, maar trainers Vincent Heilmann en Joonas Kolkka waren niet ontevreden. Een uitgebreid verslag lees je hier.

Doelpuntrijk duel PSV O17 in Twente
Ook op vrijdagmiddag kwam een jeugdteam van PSV in actie. PSV O17 ging op bezoek bij de leeftijdsgenoten van FC Twente. Het werd 2-3. Emmanuel Matuta la Nkenda Nosa, Jeremy Antonisse en Mathijs Tielemans scoorden voor PSV.

Nederlaag voor O13
Er stonden verder nog drie duels op zaterdag op de planning, één daarvan was de wedstrijd tussen PSV O13 en AZ O13. De Alkmaarders wonnen op De Herdgang met 2-0.

Helaas maar één punt voor PSV O16
PSV O16 speelde eerder dit seizoen een uitstekende wedstrijd tegen de generatiegenoten van FC Utrecht. Het werd destijds 0-5 in de Domstad, maar zo’n dag werd het afgelopen weekend niet in Eindhoven. Op De Herdgang bleef het duel steken op 1-1, Milan van de Riet maakte het enige Eindhovense doelpunt. Meer over de wedstrijd lees je hier.

O15 verliest nipt van Utrecht
PSV O15 was op voorhand de grote favoriet voor het duel tegen FC Utrecht. De ploeg begon sterk, maar Utrecht kwam op voorsprong. PSV kwam tot tweemaal toe terug via Iggy Houben, maar dat was niet genoeg. FC Utrecht won met 3-2. Een uitgebreidere samenvatting vind je op deze pagina.