PSV O13 en O19 blijven ongeslagen

3 min

Op een herfstachtige zaterdag kwamen alle jeugdteams van PSV in actie. De helft in Rotterdam, de andere helft in Eindhoven. PSV O13 en PSV O19 boekten wederom een overwinning en blijven ongeslagen in de competitie. Voor de andere teams was het een minder succesvolle dag.

Speciale aanvoerdersband
In het teken van de #ComingOutDay droegen de aanvoerders van alle teams van PSV een speciale regenboogaanvoerdersband. Lees hier meer over het initiatief.

Zesklapper PSV O13
PSV O13 boekte vandaag wederom een dikke zege, dit keer op Sparta Rotterdam. Voor de vijfde keer dit seizoen maakte de ploeg minimaal zes goals in een wedstrijd. De grote man aan de kant van de O13 was Sami Bouhoudane. De spits nam vier doelpunten voor zijn rekening. De andere goals werden gemaakt door Bulo en Mulders. Eindstand: 6-1.

Gelijkspel voor PSV O14
Maar liefst drie PSV-teams speelden vandaag een uitduel bij Sparta. Het enige punt werd daar gepakt door PSV O14. De ploeg kwam goed op voorsprong toen Bos een vrije trap van Van de Riet binnen kopte, maar in de tweede helft werd deze weggegeven, 1-1.

PSV O15 haalt niveau niet
Ook PSV O15 speelde tegen Sparta, maar er werd verloren. Te veel spelers haalden hun gebruikelijke niveau niet. Ondanks een prachtig doelpunt van Jason van Duiven eindigde de wedstrijd in een 2-1 nederlaag.

PSV O16 komt net te kort
Door PSV O16 werden ook geen punten behaald. De ploeg kwam snel voor via El Allachi, maar gaf deze voorsprong in de tweede helft weg. In de slotfase probeerde de O16 de nederlaag nog te voorkomen, maar verder dan de aansluitingstreffer van Lourens kwamen ze niet.

Geen zege voor PSV O17
Op Het Kasteel kwam PSV O17 ook in actie tegen Sparta. Maar ook Ramzi’s mannen wisten niet de drie punten mee naar Eindhoven te nemen. Dylan Hopman scoorde voor de O17, maar de Rotterdammers deden dat een keer meer. Eindstand: 2-1.

PSV O19 blijft winnen
Als afsluiter van de dag speelde PSV O19 tegen FC Twente O19 op PSV Campus De Herdgang. De ploeg van Ruud van Nistelrooy kwam op achterstand, maar door doelpunten van Antonisse en Madueke wist het voor de zesde keer op rij te winnen in de competitie.

Bekijk hier alle uitslagen en uitgebreide verslagen.