PSV O13-2 boekt bekerzege, O15 uitgeschakeld

Artikel
PSV O13-2 boekt bekerzege, O15 uitgeschakeld

Verschillende jeugdteams van de PSV Academy kwamen afgelopen weekend in actie. PSV O15 en PSV O13-2 streden afgelopen weekend in het bekertoernooi. Jong PSV Vrouwen boekte een eenvoudige zege. PSV O18 en PSV O15 betraden het veld in een vriendschappelijk duel. Een overzicht.

Bekerwedstrijden
PSV O15 en PSV O13-2 speelden het afgelopen weekend een wedstrijd in het bekertoernooi. PSV O15 leed in de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch een nipte nederlaag: 0-1. Vlak na rust incasseerde de ploeg een tegentreffer, waarna enkele kansen niet meer konden worden omgezet in een doelpunt. PSV O13-2 boekte een ruime zege op Sparta Rotterdam JO13-1. Op PSV Campus De Herdgang werd het 5-2.

Jong PSV Vrouwen
Jong PSV Vrouwen zet de huidige zegereeks voort. Op bezoek bij Jong PEC Zwolle Vrouwen won de ploeg met 4-0. Doelpunten van Fleur Stoit, Dieke van Straten, Letícia en een Zwols eigen doelpunt bleken de bouwstenen voor een overtuigende overwinning.

Oefenwedstrijden
PSV O18 en PSV O15 kwamen afgelopen weekend in actie in een oefenduel. PSV O18 bleef tegen het Noorse Tromsø IL O19 steken op een doelpuntloos gelijkspel. PSV O14 trad aan tegen de leeftijdsgenoten van PEC Zwolle. Het team tankte vertrouwen door met een 2-1 zege van het veld te stappen.

Bekijk ook