PSV neemt deel aan Florida Cup

Artikel
PSV neemt deel aan Florida Cup

PSV neemt in de winterstop deel aan de Florida Cup. Van 5 tot en met 13 januari verblijft het team in Amerika voor een trainingskamp. Het complete programma van de Florida Cup wordt later bekendgemaakt.

The Florida Cup
De Florida Cup is het grootste internationale voetbalevenement dat wordt gehouden in Florida. Het is een wereldwijd platform dat sport en entertainment combineert, en live wordt uitgezonden in meer dan 140 landen. Het toernooi bereikt daarmee meer dan 50 miljoen kijkers. Wereldwijd erkende voetbalclubs uit Europa en Latijns-Amerika komen voor dit toernooi bij elkaar in Florida. Meer informatie over de Florida Cup? Neem een kijkje op www.floridacup.com, of volg hen op Facebook, Twitter and Instagram.

Reactie Marcel Brands
“We zijn erg trots dat PSV als eerste Nederlandse club deelneemt aan de Florida Cup”, aldus technisch manager Marcel Brands. “Het is altijd interessant om te spelen op een internationaal podium, het helpt spelers om zich beter te ontwikkelen. In Florida ontmoeten we goede clubs, in erg goede omstandigheden. Ik ben er zeker van dat het voor ons een perfecte voorbereiding is op de tweede seizoenshelft. Het is een fantastische uitdaging en een eer om naar Florida te komen in januari.”

Bekijk ook