PSV neemt afscheid van Esporter Bachoore

Artikel
PSV neemt afscheid van Esporter Bachoore

Manuel Bachoore vertrekt bij het Esports-team van PSV. De talentvolle FIFA-speler maakte de afgelopen twee jaar als Esports-talent onderdeel uit van de virtuele voetbaltak van PSV.

Sportieve beslissing  
Bachoore vertrekt op basis van sportieve gronden. In het team van PSV Esports zou hij dit seizoen Ali Riza Aygün en Dennis Verhoeven voor zich hebben. “Manuel is dit jaar 16 geworden en heeft daarmee de minimale leeftijd bereikt om deel te nemen aan de eDivisie en internationale toernooien. Hij wil graag voor zijn kans gaan en die kans gunnen we hem”, zegt Romal Abdi, Hoofd Esports van PSV. “Namens PSV heeft hij drie officiële duels gespeeld in de eDivisie en daarin bleef hij ongeslagen. We wensen hem veel succes in de zoektocht naar een plaats bij een ander Esports-team en weten zeker dat we in de toekomst van hem zullen horen.”

Dankbaar
“Ik ben blij met de kans die ik heb gekregen”, reageert Bachoore. “Ik heb onder professionele begeleiding kunnen ontwikkelen van topspelers als Ali Riza en Dennis en die ervaring neem ik mee naar m’n volgende bestemming. Ik kijk met een positief gevoel terug op de afgelopen twee seizoenen.”