PSV introduceert Home Kit 2017-2018

Artikel
PSV introduceert Home Kit 2017-2018

Het nieuwe thuistenue dat PSV in seizoen 2017-2018 draagt is bekend. De voorinschrijving van het tenue start op maandag 19 juni. Op 1 juli liggen de shirts, shorts en bijpassende sokken in de winkel.

Ronaldo
Het PSV Home Kit 2017-2018 is geïnspireerd op het tenue waarin Ronaldo in 1994 bij PSV doorbrak. Evenals toen is het shirt voorzien van pinstripes zijdelings van de herkenbare rode (vier) en witte (drie) PSV-banen. De volgorde van de strepen wijkt af van de shirts van de voorgaande jaren. De designers van PSV en Umbro hebben ervoor gekozen een witte baan in het midden van het shirt op te nemen en de mouwen niet geheel rood te maken, maar te voorzien van een rode en een witte baan. De achterzijde van het shirt bevat een rood vlak waarop rugnummer en spelersnaam wordt weergegeven, terwijl aan de onderkant de strepen doorlopen. De broek is traditioneel zwart en de sokken wit, met rode accenten.

Traditioneel én eigentijds
Bryony Coates, designer Umbro over het shirt: “Ieder seizoen is het de uitdaging om het thuistenue wat frisheid te geven zonder aan het rood-wit van PSV te tornen. Dit jaar proberen we dat met een witte streep in het midden van het tenue en gedeeltelijk doorlopende strepen aan de achterzijde. Het shirt straalt de waarden van PSV uit, heeft een sterkere historische oorsprong, maar is tegelijkertijd fris, eigentijds en uniek.”

Eendracht door PSV, shirt door Umbro
De afgelopen twee dagen liet PSV op Twitter, Instagram, Facebook en LinkedIn steeds iets meer van het nieuwe tenue zien. In de campagne Eendracht door PSV, shirt door Umbro onthulden fans uit alle segmenten van de bevolking, speelsters en spelers steeds meer van het shirt, totdat het tenue ’s middags op 13 juni volledig te zien was.

Voorinschrijving start 19 juni
Fans kunnen het thuistenue vanaf maandag 19 juni tot en met vrijdag 30 juni 12.00 uur reserveren in de voorinschrijving. Reserveren kan via de button of in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Fans die het shirt in de voorinschrijving bestellen profiteren van extra voordelige shirtbedrukking. Bedrukking is in deze periode afgeprijsd van € 19,99 naar € 9,99. Op zaterdag 1 juli hangt het thuistenue en de nieuwe PSV Trainingscollectie in de winkel. Op deze dag worden ook de bestellingen uit de voorinschrijving uitgeleverd.