PSV hofleverancier Oranje O19

Artikel
PSV hofleverancier Oranje O19

Niet alleen het grote Oranje speelt komende week twee interlands. Ook de nationale jeugdelftallen komen in actie. PSV is in die elftallen goed vertegenwoordigd.

Oranje O19 werkt stage af met acht PSV’ers
Vijf spelers van PSV O19 zijn uitgenodigd voor een tweedaagse-trainingsstage bij Oranje O19. Dat zijn Zakaria Aboukhlal, Joël Piroe, Justin Lonwijk, Jordan Teze en Cody Gakpo. Vanuit Jong PSV sluiten Donyell Malen en doelman Mike van de Meulenhof aan. Armando Obispo is de enige A-selectie speler van PSV die aansluit bij Oranje O19.

Drietal PSV’ers naar België O17
Maxime Delanghe van PSV O19 neemt met Belgie O17 deel aan een vierlandentoernooi. Sekou Sidibe en Yorbe Vertessen sluiten aan vanuit PSV O17. De drie heren spelen drie interlands op de Eliteronde European Championsship.

Catic naar Bosnië O19
Amar Catic van PSV O19 is opgeroepen door de bondscoach van Bosnië-Herzegovina voor een vriendschappelijke interland. De tegenstander is nog onbekend.

Sadilek mee op trainingskamp Tsjechië O19
Michal Sadilek is opgeroepen voor een mini-trainingskamp met Tsjechië

Sambo, Ihattaren en Thomas bij PSV O17
Shurandy Sambo, Mohamed Amine Ihattaren en Nigel Thomas zijn opgeroepen voor het UEFA Elite toernooi waarbij Oranje O17 drie interlands speelt. Mees Kreekels van eveneens PSV O17 staat op de reservelijst.

Laursen in voorselectie Denemarken O21
Tot slot is Nikolai Laursen van Jong PSV opgeroepen voor de voorselectie van Denemarken O21. Denemarken O21 speelt één vriendschappelijke wedstrijd uit tegen Oostenrijk O21. Daarna reist Denemarken af naar Georgië voor een EK-kwalificatieduel.