PSV gehuldigd in het Philips Stadion

PSV gehuldigd in het Philips Stadion
2 min

De spelersgroep van PSV is vanavond gehuldigd op het veld in het Philips Stadion. Aanvoerder Georginio Wijnaldum ontving de kampioensschaal uit handen van Mister PSV Willy van der Kuylen en toonde hem daarna aan alle aanwezige supporters om de titel samen te kunnen vieren. Wat een geweldig moment voor heel PSV!

Ereronde met de schaal
Op het moment dat Wijnaldum de schaal de lucht in stak, barstte er een orkaan van gejuich los in het stadion. De schaal en de titel zijn weer in Eindhoven! En dat werd samen met de trouwe supporters natuurlijk uitgebreid gevierd. De spelers liepen een ereronde in het stadion, waarin zij één voor één de schaal vasthielden en deze lieten zien aan de fans. Ten slotte kwamen ze weer terug bij het podium, waar het feest nog even verder ging.

Medailles voor selectie
Voor alle feestelijkheden kwam KNVB-directeur Bert van Oostveen het veld op om de spelers te feliciteren met het eerste kampioenschap van PSV sinds 2008. Vervolgens overhandigde hij hen allemaal een medaille, zodat zij later voor altijd kunnen terugdenken aan de landstitel van 2014-2015 en het bijbehorende fantastische feest. Een prachtige moment, dit is onze titel!

Laat zien dat je trots bent op #onzetitel
Laat op al je sociale media aan iedereen zien dat je trots bent op onze titel! Klik hier en download gratis het #onzetitel pakket voor je accounts op Twitter, Facebook en Instagram. We zijn samen trots op onze schaal en heel de wereld mag dat weten!