PSV gaat in gesprek met Wilfred Bouma

Artikel
PSV gaat in gesprek met Wilfred Bouma

PSV heeft het aflopende contract van Wilfred Bouma formeel opgezegd, maar gaat met hem om tafel om over de toekomst te praten. Dat meldt manager Marcel Brands. Volgens de CAO hebben clubs de verplichting voor 1 april duidelijkheid te geven, anders wordt een contract automatisch verlengd. De contracten van Engelaar, Nijland en Vukovic zijn ook opgezegd.

Wilfred Bouma. Wilfred Bouma.

PSV heeft het aflopende contract van Wilfred Bouma formeel opgezegd, maar gaat met hem om tafel om over de toekomst te praten. Dat meldt technisch manager Marcel Brands. Volgens de CAO hebben clubs de verplichting voor 1 april duidelijkheid te geven, anders wordt een contract automatisch verlengd. De contracten van Engelaar, Nijland en Vukovic zijn ook opgezegd.

<b>Engelaar, Nijland, Vukovic</b>
Dat betekent dat PSV na dit seizoen afscheid neemt van het trio Orlando Engelaar, Stef Nijland (nu verhuurd aan Brisbane Roar) en Jagos Vukovic (Jong PSV). Al hun contracten zijn aflopend per 30 juni aanstaande. Dat laatste geldt ook voor Wilfred Bouma, maar PSV wil met hem in gesprek gaan over zijn sportieve toekomst.

Horsten langer bij PSV, huurlingen FC Eindhoven opgezegd

PSV heeft ook de contracten van de huurlingen Jason Bourdouxhe, Gianluca Maria, Marco Ospitalieri en Maikel Verkoelen opgezegd. Zij zijn dit seizoen verhuurd aan FC Eindhoven. De optie in het contract van Thomas Horsten (Jong PSV) is gelicht, zijn contract wordt door PSV met een jaar verlengd. Trainer Marco Roelofsen van Jong PSV heeft aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Hij is sinds 2010 coach van de beloften.