PSV FUNdament begint bij OJC Rosmalen

Artikel
PSV FUNdament begint bij OJC Rosmalen

Afgelopen zaterdag vond de aftrap plaats voor de nieuwe samenwerking tussen PSV en OJC Rosmalen voor het voetbalseizoen 2019-2020. Op het hoofdveld van OJC werden symbolisch shirtjes en vaandels uitgewisseld door delegaties van PSV en het bestuur van OJC.

Eind vorig seizoen tekenden PSV en OJC al een samenwerkingsovereenkomst voor tenminste twee seizoenen met de intentie voor een langere termijn. De samenwerking werd groots gevierd met OJC jeugdspelers en mascottes Phoxy en Jumpy. Ook waren PSV FUNdament-trainers Joris van den Besselaar en Jesper van Hoorn, coƶrdinator algemene zaken PSV Fundament Stan van Bijsterveldt en Hoofd jeugdopleiding van PSV Ernest Faber aanwezig. 

Aftrap
De nieuwe samenwerking werd letterlijk en figuurlijk afgetrapt door voormalig OJC-speler en huidig speler bij PSV O19 Jeremy Antonisse. Samen met een speler van OJC JO10 combineerde Antonisse naar het doel en scoorde om het seizoen van start te laten gaan. Aansluitend verzorgden de PSV FUNdament-trainers in samenwerking met de PSV Soccer School-trainers een voetbalactiviteit voor de spelers en speelsters van OJC JO8 en JO9.

Bekijk ook

HISTORY | #VITPSV

Video

'We hebben heel het team nodig'

Video

PSV TV | Maarten Wijffels

Video