PSV Foundation-bellijn geeft gehoor

Artikel
PSV Foundation-bellijn geeft gehoor

PSV Foundation lanceert haar eigen bellijn. Supporters die alleen thuis zitten, een gesprekje missen of hun zorgen willen delen kunnen van maandag tot en met vrijdag bellen naar 040 311 1913 voor een gesprek met een vrijwilliger.

Gepaste tijden
De bellijn is mede mogelijk gemaakt door Partner PHC tailored telecom. PHC wist snel en gemakkelijk een coronaproef callcenter in te richten, waardoor alle vrijwilligers optimaal bereikbaar zijn vanuit huis. Vrijwilligers staan eenieder die een gesprek kan gebruiken van maandag tot en met vrijdag te woord tussen 10.00 – 12.00 uur en 14.00 en 16.00 uur.

Voor en door PSV-supporters
De PSV Foundation-bellijn is er voor en door PSV-supporters. Voor een persoonlijk gesprek over de huidige situatie of voor een alledaags babbeltje over voetbal, de club of het gemis ervan. De lijn is in het leven geroepen om eenzaamheid tegen te gaan en supporters die het nodig hebben een klein lichtpuntje te bezorgen.

Informatie over stadion gerelateerde zaken of bijvoorbeeld Seizoen Club Cards kan niet via de bellijn worden verkregen. Deze is louter bedoeld voor een praatje.

Bekijk ook