PSV FANstore vernieuwd: beleving in Philips Stadion

Artikel
PSV FANstore vernieuwd: beleving in Philips Stadion

De PSV FANstore is volledig vernieuwd en heropent op vrijdag 18 juni. Samen met Kit Supplier PUMA heeft PSV de winkel voorzien van een volledig nieuw interieur én is er veel beleving aan de FANstore toegevoegd.

Nieuwe uitstraling
Supporters en voetballiefhebbers kunnen vanaf vrijdagochtend 10.00 uur opnieuw in de winkel in het Philips Stadion terecht voor alle PSV-producten, waaronder het allernieuwste PSV-uittenue van PUMA. De kledingpartner van de club heeft de FANstore samen met PSV van een professionele PUMA-uitstraling voorzien. Daarnaast heeft de winkel een nieuwe indeling gekregen.

PSV Experience
Eén van de grootste vernieuwingen is de realisatie van een PSV Experience, die ook vanaf deze vrijdag toegankelijk is. In de ruimte beleven bezoekers PSV op een geheel nieuwe manier. Je kunt er een potje FIFA of League of Legends spelen, tafelvoetballen of samen met vrienden het PSV Museum bezoeken. De PSV Experience is via de PSV FANstore te bereiken en kent dezelfde openingstijden als de winkel.

Actie PSV FANstore  
Een heropening laat PSV natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Daarom: bij besteding van €50,- in de PSV FANstore krijg je een gratis goodiebag, gevuld met spulletjes van PUMA en PSV. De actie is enkel geldig in het openingsweekend en ook alleen in de fysieke winkel.