PSV FANclub blikt terug op prachtige ledendagen

Artikel
PSV FANclub blikt terug op prachtige ledendagen

Leden van FC PSV en de Phoxy Club beleefden de afgelopen weken bijzondere dagen. Een terugblik met foto’s op verschillende prachtige ledendagen.

FC PSV FUNdagen - FC PSV O11
Het FC PSV FUNpark, hét PSV-speelparadijs voor kinderen tussen 7 en 10 jaar oud, werd dit jaar over vijf dagen verdeeld. Samen met een vriendje, broertje of zusje waren de leden van FC PSV O11 vorige maand welkom op PSV Campus de Herdgang tijdens de FC PSV FUNdagen. Verdeeld in kleine groepjes volgden ruim 2.000 kinderen een parcours langs de gaafste (voetbal)attracties; van een stormbaan tot voetbalrodeo. Natuurlijk was er ook nog even tijd voor een potje voetbal op de trainingsvelden van PSV. Klik hier om meer foto’s te zien.

FC PSV Voetbalgames - FC PSV O15
Voor het eerst werd dit seizoen de FC PSV Voetbalgames georganiseerd. Tijdens dit evenement waren zo’n 200 leden van FC PSV O15 samen met een vriend of vriendin welkom op de grasmat van het Philips Stadion om aan hun voetbalskills te werken. Zo konden ze latje trappen en konden ze de snelheid van hun schoten meten. Klik hier om meer foto’s te zien.

Phoxy Peutervoetbal - 2-jarige leden van de Phoxy Club.
Vorige week waren het niet de spelers van PSV, maar alle 2-jarige leden van de Phoxy Club die schitterden op het veld van het Philips Stadion. Samen met een ouder maakten zo’n 250 jonge fans via verschillende oefeningen met ballen, hoepels en pionnen spelenderwijs kennis met voetbal én het Philips Stadion. Natuurlijk kwam Phoxy ook even kijken naar de jonge pupillen. Klik hier om meer foto’s te zien.

Phoxy Voetbaltraining - 5-jarige leden van de Phoxy Club
Voetballen op het gras van het Philips Stadion. Welke PSV-fan wil dat nou niet? Zo’n 200 5-jarige leden van de Phoxy Club zagen afgelopen weekend hun droom uitkomen tijdens de jaarlijkse Phoxy Voetbaltraining. In kleine groepjes gingen de kinderen aan de slag met overschieten, een estafette, penalty’s nemen en een ballendans. Ook een partijtje mocht natuurlijk niet ontbreken. Na afloop ontvingen zij van Phoxy diploma voor hun harde werk. Klik hier om meer foto’s te zien.

Bekijk ook