PSV Esports sluit samenwerking met Cooler Master

Artikel
PSV Esports sluit samenwerking met Cooler Master

PSV Esports heeft een samenwerking gesloten met Cooler Master. Het gamebedrijf verbindt zich voor minimaal 1 seizoen als Official Esports Partner aan de virtuele voetbaltak van de club.

League of Legends
Cooler Master gaat ervoor zorgen dat de League of Legends esporters van PSV optimaal worden ondersteund bij het gamen. Het bedrijf verstrekt verschillende materialen en benodigdheden waarmee het team op topniveau kan deelnemen aan League of Legends-toernooien. “We zijn erg blij met Cooler Master als nieuwe partner van PSV Esports”, zegt Frans Janssen, Commercieel Directeur van PSV. “Met Cooler Master hebben we er een mooie en innovatieve partner uit de Brainportregio bij.”

Brainport Eindhoven
Cooler Master heeft haar Europese hoofdkantoor in Eindhoven staan en is daarmee ook onderdeel van de Brainportregio. Samen met PSV Esports wil Cooler Master bijdragen aan het aantrekken en behouden van talent waar de regio constant naar op zoek is. “Veel gamers, met name van PC-games, hebben een IT of technische studieachtergrond. Dit zijn juist het type talenten dat verschillende Brainportbedrijven zoeken. Via onze esports-activiteiten kunnen we beide partijen, werkgever en werknemer, met elkaar verbinden”, zegt Damian Bott, Manager Marketing en Media bij PSV. “Samen met PSV Esports hebben we de ambitie om de gaming community verder te ontwikkelen”, vult Aniek Stavast, Marketing Manager Benelux Cooler Master aan.

Community vergroten
PSV, Cooler Master en de andere partners van PSV Esports willen de professionele game community in de Benelux de komende jaren vergroten. Gezamenlijk gaan de partijen aan de slag met het maken van unieke content, activaties en het organiseren van (online) toernooien en evenementen. “Voor Cooler Master is een partnership met het League of Legends-team van PSV de beste stap om esports in de Benelux alleen maar groter te maken. PSV heeft de ambitie om niet alleen het team op de kaart te zetten in de esports-wereld, maar ook de Brainport regio. Hierbij ondersteunen wij PSV met het leveren van de beste PC componenten, gaming chairs en peripherals”, vervolgt Aniek Stavast.

Over Cooler Master
Cooler Master is een Taiwanees PC componenten en peripheral bedrijf, met een 27 jaar lang track record in het maken van innovatieve producten die de globale industrie echt verbeteren. We zijn gemotiveerd door een passie voor dingen die een PC bouwen uniek en belonend maken. Van het introduceren van de eerste aluminium PC case tot aan onze baanbrekende overstap van het modulaire format, Cooler Master is toegewijd om gebruikers en fans het uiterste te bieden in keuzes en controle.