PSV Esports organiseert groot FIFA 20-toernooi

Artikel
PSV Esports organiseert groot FIFA 20-toernooi

Speciaal voor iedereen die op dit moment thuis zit, maar toch mee wil doen aan een sportief toernooi heeft PSV Esports iets bedacht. PSV Esports organiseert namelijk een groot FIFA 20-toernooi op dinsdag 31 maart om 13.00 uur. Wil jij meedoen? Kijk dan snel verder.

Inschrijven en regels
In totaal zullen 256 deelnemers mee kunnen doen aan het toernooi dat wordt gehouden via de PS4. Klinkt dat als echt iets voor jou? Doe dan mee! Inschrijven kan vanaf nu via esports.psv.nl. Tijdens het toernooi kun je jouw eigen FUT-team kiezen en je hebt dus een PS4-console met FIFA 20 nodig en een aansluiting op internet. De winnaar van het toernooi krijgt een Philips OneBlade en 1050 FIFA punten.

We stand together
PSV is er voor jullie. Juist nu. Om jullie een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijd heeft PSV samen met de Brainport Eindhoven-partners een online platform opgericht. Daarop stellen we de komende periode extra content ter beschikking. Ter vermaak, maar zeker ook om te inspireren. Klik hier om naar het platform te gaan.