PSV Eindhoven City Store open voor publiek

PSV Eindhoven City Store open voor publiek
2 min

De PSV Eindhoven City Store is vanaf deze maand toegankelijk voor publiek. De winkel, een samenwerking tussen PSV, Eindhoven365 en de nieuwe kledingpartner PUMA, geeft de club extra zichtbaarheid in de binnenstad waarmee PSV onder meer supporters beter hoopt te kunnen bedienen.

Officiële opening door Thomas
De PSV Eindhoven City Store bevindt zich op de Marktstraat 3 in het centrum van de stad aan de kruising van de Markt en de Demer. De winkel werd woensdagmiddag officieel geopend door Ryan Thomas en was daarna toegankelijk voor genodigden. Vanaf 2 juli is winkelend publiek van harte welkom. Uiteraard vind je in de winkel een uitgebreide collectie aan PSV Merchandise zoals het eerste PSV-thuistenue van PUMA. Daarnaast is er veel ruimte ingeruimd voor de nieuwe (duurzame) kledingcollectie THE VIBE van Eindhoven365. Het citymarketingbureau is medeverantwoordelijk voor de realisatie van de winkel en gaat het pand daarom mede uitbaten. De openingstijden zijn gelijk aan die van de overige winkels in het centrum van de stad.

Ryan Thomas bij het centrale middelpunt van de winkel: een trap vol LED-projecties Ryan Thomas bij het centrale middelpunt van de winkel: een trap vol LED-projecties

Langgekoesterde wens  
Met de opening gaat een langgekoesterde wens van PSV in vervulling, zegt Frans Janssen, Commercieel Directeur van PSV. “Een winkel in het centrum van de stad geeft PSV de mogelijkheid de club dichter naar supporters en winkelend publiek te brengen. Daarnaast wil PSV de stad Eindhoven nog meer omarmen dan het al deed en dit ook openbaar laten zien. Een fysieke winkel waar club en stad samenkomen is hier een eerste uiting van”, aldus Janssen.

Relatie
"Voor citymarketing Eindhoven is de samenwerking met PSV in een gemeenschappelijke retailomgeving een fantastisch vooruitzicht”, reageert Peter Kentie namens Eindhoven365. “De merken PSV en Eindhoven komen hier samen in het hart van de binnenstad Eindhoven en versterken zo zichtbaar en beleefbaar elkaars band en de relatie met de bezoekers en inwoners van Eindhoven."

De winkel werd woensdagmiddag officieel geopend voor genodigden De winkel werd woensdagmiddag officieel geopend voor genodigden