PSV contracteert Zweed Ramon Pascal Lundqvist (16)

PSV contracteert Zweed Ramon Pascal Lundqvist (16)
2 min
Jong

Ramon Pascal Lundqvist (16) heeft dinsdagochtend zijn handtekening gezet onder een 3-jarige verbintenis met PSV. De speler is afkomstig van Kalmar FF en gaat zich bij de B1 van PSV voegen, komend seizoen onder leiding van Jürgen Dirkx. Zowel Lundqvist als Brands toonden zich verheugd met de overstap van de Zweed naar Eindhoven.

Lundqvist was al twee keer eerder te gast bij de PSV Jeugdopleiding, waar hij een goede indruk kreeg van de club. “Ik ben heel erg enthousiast door deze transfer. Ik hoop bij PSV mijn kwaliteiten verder te kunnen ontwikkelen. Mijn indruk van PSV is dat het een heel professionele club is en het gevoel dat ik hierbij heb is heel goed”, aldus de speler die international is van Zweden onder 16.

Felicitaties van Marcel Brands voor de nieuwe Zweedse aanwinst van PSV. Felicitaties van Marcel Brands voor de nieuwe Zweedse aanwinst van PSV.

“Lundqvist heeft twee keer stage gelopen en een heel goede indruk achtergelaten”, zegt technisch manager Marcel Brands. “Sinds die tijd zijn we in gesprek geweest met Kalmar en de afgelopen week tot een akkoord gekomen. Het is een enorm talent die op elke positie voorin en achter de spitsen kan spelen. Wij zijn dan ook heel erg blij dat hij voor PSV heeft gekozen.”