PSV-Bytes: Hendrix in Efteling, boottochtje voor Angeliño

Artikel
PSV-Bytes: Hendrix in Efteling, boottochtje voor Angeliño

PSV’ers doen meer dan trainen, rusten en voetballen. In PSV-Bytes zetten we de leukste berichten van onze spelers, trainers en oud-voetballers op een rij om te zien wat ze naast het veld meemaken.

Knap staaltje techniek van PSV Vrouwen
Onze voetbaldames lieten maar weer eens zien uitstekend te kunnen voetballen en bovendien over een heel fijne techniek te beschikken. Knap, hoor!

Zoet voor goed doel terug naar Veendam
Jeroen Zoet bracht maandagavond een bezoekje aan zijn oude club VV Veendam. Dat deed hij niet zonder reden. De PSV-doelman plaatste in samenwerking met BuurtAED een AED bij de amateurploeg. Op Instagram legde hij uit waarom.

Dagje Efteling voor familie Hendrix
Jorrit Hendrix benutte zijn vrije dag optimaal door met zijn gezin naar De Efteling te gaan. Een leuke familie foto in de Wereld vol Wonderen mocht natuurlijk niet ontbreken!

Tour de Luuk
Met vijf spelers is PSV hofleverancier bij Oranje. Ook Luuk de Jong is present. De spits fietste samen met Denzel Dumfries voorop bij een groepje spelers tijdens een training van het Nederlands elftal. Goed bezig, mannen!

Chucky en Guti bij Mexico
Ook voor onze Mexicaanse spelers Hirving Lozano en Érick Gutiérrez is de interlandperiode aangebroken. Beide spelers zijn geselecteerd voor het nationale elftal.

Schuitje varen theetje drinken
Voordat Angeliño zich begin deze week meldde bij Jong Spanje, genoot hij van een vrije dag op het water.

Birthday boy Bergwijn
Met zijn uitverkiezing voor Oranje is het sowieso al een bijzondere week voor Steven Bergwijn en afgelopen week was hij nog jarig ook. Stevie blies 21 kaarsjes uit.

Bekijk ook

`We blijven groeien`

Video

Bertalan Kun: 'We draaien lekker'

Video