PSV Business start samenwerking met 24 uur in bedrijf

PSV Business start samenwerking met 24 uur in bedrijf
2 min

PSV Business gaat samenwerken met ondernemersplatform 24 uur in bedrijf (afgekort: 24U). Beide partijen gaan hun unieke netwerken aan elkaar koppelen om nog meer de samenwerking tussen ondernemers in de regio Brainport te stimuleren.

Inhoudelijk verbinden
“24U organiseert ontmoetingen en faciliteert de dialoog tussen ondernemers wat leidt tot kwalitatieve verbindingen. Geen oppervlakkige borrels, maar ècht inhoudelijk en vaak in een kleine setting waarin mensen aan elkaar worden gekoppeld op basis van hun behoeftes”, zegt Frans Janssen, Commercieel Directeur PSV. “We geloven in de kracht van samen optrekken en het vergroten van de netwerkmogelijkheden voor de aangesloten organisaties.”

Ecosysteem
PSV Business en 24U zullen gezamenlijk kwalitatief hoogwaardige netwerkevenementen organiseren die bedrijven uit de afzonderlijke ecosystemen met elkaar verbinden.

Eigenheid en samenwerking
"Uiteraard zullen zowel PSV als 24U ieders eigenheid en cultuur behouden. We zullen niet 'in elkaar opgaan' maar als we de kans zien om een waardevolle cross-over te maken, zullen we die kans zeker bieden. Zo willen we meerwaarde creëren voor onze achterban", aldus David van Iersel, directeur/eigenaar van 24 uur in bedrijf. "PSV heeft sinds jaar en dag een trouwe Business Club en 24U een krachtige community. Hoe mooi is het als we elkaar sterker kunnen maken?"

sponsoring-business
bc1