PSV Business lanceert app voor leden

Artikel
PSV Business lanceert app voor leden

PSV Business lanceert een app, speciaal gericht op de zakelijke markt van de club. Met de PSV Business App kunnen leden van PSV Business voortaan eenvoudig contact leggen met elkaar en laagdrempelig hun netwerk uitbreiden. Ook blijven zij op de hoogte van alle zakelijke ontwikkelingen bij PSV.

Uniek qua grootte    
De uitgebreide mogelijkheden die de PSV Business App leden biedt, zijn uniek in voetballand. Leden van PSV Business kunnen zich onder andere via de app aanmelden voor evenementen, op wedstrijddagen bekijken welke leden aanwezig zijn, een reservering plaatsen voor de restaurants in het Philips Stadion en gegevens zien van bedrijven die bij het netwerk van PSV aangesloten zijn. Daarnaast heeft de app een chat- en introductiefunctie voor leden om eenvoudiger hun netwerk te vergroten en relaties aan elkaar te introduceren.

Ook heeft de app een filterfunctie per branche en concept dat PSV Business aan haar leden aanbiedt, zijn alle fotoverslagen in de app terug te vinden en is het mogelijk om op wedstrijddagen een wedstrijdpool te plaatsen en daarmee een leuke prijs te winnen.

‘Snel en eenvoudig key’ 
PSV Business heeft de app mede ontwikkeld nadat uit het jaarlijkse gasttevredenheidsonderzoek is gebleken dat leden behoefte hebben aan een digitale netwerkmogelijkheid. Sales Manager Nick de Graaf van PSV: “Wij zijn direct met de feedback van onze leden aan de slag gegaan. Vanaf nu kunnen onze leden zelf op snelle en eenvoudige wijze contact leggen met andere leden uit het grootste netwerk van Zuid Nederland.” De app is ontwikkeld in samenwerking met Businesslid Juice BV.

Deze week ontvangen Businessleden meer informatie over de app en een uitnodiging om hun account te activeren.