PSV biedt drie verschillende Seizoen Club Cards aan

Artikel
PSV biedt drie verschillende Seizoen Club Cards aan

PSV heeft ervoor gekozen komend seizoen drie typen Seizoen Club Cards aan te bieden. Seizoenkaarthouders ontvangen deze week een mail over de voorwaarden, waarmee zij hun stoel in het Philips Stadion kunnen behouden.

Jouw stoel is van jou
Er heerst nog veel onzekerheid over het profvoetbalseizoen 2020-2021. Zeker is dat er weer gevoetbald gaat worden. Wanneer dat weer met toeschouwers mag, weet niemand. Maar als het zover is, hoopt de club zoveel mogelijk van de huidige seizoenkaarthouders weer te kunnen verwelkomen. Jouw stoel is van jou en als het aan de club ligt blijft dat zo. Daarom kunnen Seizoen Club Cardhouders vanaf 26 mei kiezen met voorrang kiezen uit drie typen seizoenkaarten. Eén waarmee zij PSV volledig financieel steunen, een seizoenkaart voor álle thuiswedstrijden die PSV speelt of voor een speciale fiftyfifty-variant.

SEIZOEN CLUB CARD ALL-IN – Het meeste waar voor je geld
Met deze seizoenkaart geniet je op jouw vaste plek van alle thuiswedstrijden die PSV speelt; in de Eredivisie, Europees, de KNVB Beker en vriendschappelijk. De kaart is geldig voor twee seizoenen. Je betaalt per seizoen 100% van het reguliere tarief van je seizoenkaart, waarbij deze prijs voor twee seizoenen van toepassing is. Het is tevens mogelijk om na één seizoen de kaart op te zeggen. Mocht er komend seizoen helemaal niet voor publiek gevoetbald worden, dan komt PSV je tegemoet door de All-in seizoenkaart voor hetzelfde tarief ook voor het seizoen 2022-2023 aan te bieden. Je maakt met dit type kaart geen aanspraak op een tegemoetkoming indien er niet of minder voor publiek gespeeld wordt.

SEIZOEN CLUB CARD FIFTYFIFTY Financieel gezien de veiligste keuze
Je behoudt je eigen plek en betaalt de helft van de reguliere prijs van je seizoenkaart. Worden er komend seizoen meer dan negen wedstrijden met publiek gespeeld? Dan betaal je per wedstrijd bij. Worden er helemaal geen wedstrijden met publiek gespeeld? Dan ontvang je de helft van deze betaling terug. Je betaalt in dat geval dus maar 25% van de originele prijs van jouw Seizoen Club Card. Naast deze terugbetaling maak je geen aanspraak op verdere tegemoetkoming, mochten we niet of minder voor publiek voetballen.

SEIZOEN CLUB CARD ORIGINAL De meeste steun voor PSV
Met dit type Seizoen Club Card steun je PSV financieel gezien optimaal. Je behoudt je eigen plek, tegen de reguliere prijs van je seizoenkaart. Mocht er komend seizoen niet of minder voor publiek gevoetbald worden, maak je geen aanspraak op een tegemoetkoming. De prijs van de Seizoen Club Card Original blijft ook in seizoen 2021-2022 hetzelfde.

Prijzen 
Vanwege de coronacrisis heeft PSV besloten de prijzen voor Seizoen Club Cards niet te verhogen. Hier vind je die prijzen. Indien supporters komend seizoen kiezen voor een Seizoen Club Card Original of Seizoen Club Card All-in, gelden in het seizoen 2021-2022 voor deze plekken dezelfde prijzen.Het gehele aanbod is mede tot stand gekomen in samenspraak met het PSV Klankbord. Daarin zitten afgevaardigden uit verschillende supportersgroepering en fangroepen. Eind mei start de voorinschrijving voor nieuwe aanmeldingen.

Bekijk ook

PSV TV | Uitzending 3 juni 2020

Video

Inside Training | 3 juni 2020

Video