PSV bezoekt St. Anna Ziekenhuis en MMC

Artikel
PSV bezoekt St. Anna Ziekenhuis en MMC

PSV-spelers en stafleden bezochten maandagmiddag op initiatief van Philips het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop en het MMC in Veldhoven. “Onze titel willen we ook vieren met de fans die niet bij het kampioenschap aanwezig konden zijn, daarom brengen we deze week van deze bezoeken”, aldus Memphis.

PSV-gips met handtekening
De 13-jarige Mats heeft zijn arm gebroken en krijgt nieuw gips. Echt PSV-gips mét handtekening van Memphis en Danny Wintjens. Na de gipskamer bezoeken de PSV’ers de kinderafdeling van het St. Anna Ziekenhuis, samen met hun teamgenoten Jürgen Locadia en Abel Tamata en assistent-trainer Chris van der Weerden. In samenwerking met Philips kan iedereen op de foto met de kampioensschaal en worden er volop sjaaltjes en spelerskaarten uitgedeeld.

Grote drukte in het MMC
Andrés Guardado, Luciano Narsingh, Rai Vloet, Santiago Arias en keeperstrainer Ruud Hesp bezoeken later die middag het MMC. Onder luid gejuich worden de kampioenen ontvangen en vindt er bij de hoofdingang een uitgebreide foto- en handtekeningsessie plaats. Op de kinderafdeling van het ziekenhuis in Veldhoven worden ook handtekeningen uitgedeeld en is de schaal een gewild object voor de foto. De middag wordt vervolgd met een meet & greet in het Ronald Mc Donaldhuis, waar PSV te gast is in de muziekkamer. De kinderen zingen het clublied van PSV en de spelers maken ook nog een rondgang langs de kamers van kinderen die niet hun bed kunnen verlaten. PSV bezoekt deze week nog een aantal instellingen. Dinsdagmiddag staat het GGzE op de planning.

Dank aan iedereen voor alle gastvrijheid!