PSV begint | Vandaag eerste training 2022-2023

Artikel
PSV begint | Vandaag eerste training 2022-2023

De A-selectie van PSV begint vandaag aan de voorbereiding. Seizoen 2022-2023 begint op PSV Campus De Herdgang (First Team) met een openbare training. Als je Ruud van Nistelrooij voor het eerst aan het werk wil zien als hoofdcoach van PSV ben je van harte welkom. De training begint rond 14.30 uur.

Zo ziet de hele voorbereiding er uit
PSV belegt deze zomer opnieuw een trainingskamp in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Net als de afgelopen twee seizoenen bereidt de A-selectie zich op sportcomplex Klosterpforte voor op de start van het seizoen. Spelers en staf verblijven er van maandag 4 t/m zondag 10 juli. Op 9 juli speelt PSV een oefenwedstrijd tegen Arminia Bielefeld. Die wedstrijd begint om 15.30 uur en wordt gespeeld in het Heidewaldstadion. 

Oefenduels in het Philips Stadion 
Vervolgens speelt PSV drie oefenduels in het Philips Stadion. Op zaterdag 16 juli, aansluitend op de PSV FANdag, speelt PSV tegen Champions League-halve finalist Villarreal (19.00 uur). De Lichtstadderby tegen FC Eindhoven wordt dit jaar op 19 juli gespeeld en begint om 19.00 uur. Tot slot oefent PSV op zaterdag 23 juli om 18.00 uur tegen Real Betis, de club waar oud-PSV’er Andrés Guardado nu speelt. Info over de kaartverkoop voor deze wedstrijden volgt eind juni.

20 juni eerste training A-selectie PSV Campus De Herdgang
4 juli start trainingskamp Sportcomplex Klosterpforte
9 juli Arminia Bielefeld - PSV Heidewaldstadion
10 juli einde trainingskamp terugkeer naar Eindhoven
16 juli PSV FANdag, aansluitend PSV - Villarreal Philips Stadion
19 juli PSV - FC Eindhoven Philips Stadion
23 juli PSV - Real Betis Philips Stadion
2/3 augustus Derde voorronde UEFA Champions League Locatie volgt
5/6/7 augustus start Eredivisie Locatie volgt