PSV Academy-spelers scoren aan de lopende band

Jeugd

Afgelopen weekend kwamen verschillende jeugdteams in actie. Hoe verging het die ploegen? Je leest het in Blik op PSV Campus De Herdgang.

PSV O13-1 wint spannend duel
PSV O13 won een spannende wedstrijd tegen Excelsior O13. In de 15e minuut kwam de ploeg op voorsprong door een goed genomen penalty door Obama Osei Appiah. Vlak voor rust maakte hij het tweede doelpunt. Na drie minuten kreeg Excelsior één kans en werd het 2-1. Na de rust werd er niet meer gescoord.

PSV O13-2 speelt overtuigende wedstrijd
PSV O13-2 speelde een sterke wedstrijd tegen FC Eindhoven O13. De ploeg gaf niks weg en won met 6-0.

Enorme overwinning PSV O14
PSV beleefde zaterdag een doelpuntrijke wedstrijd. De ploeg won thuis met 8-0 van Excelsior O14. Noah Fernandez maakte in de 6e minuut het eerste doelpunt. Na deze voorsprong ging het hard. Liam Slaats, Shuryjano Cornecion, Gennaro van der Sluis en Samuel Dumbili zorgden ervoor dat de score opliep naar 6-0. Na de rust scoorden Wout Willemsen en Amir Bouhamdi.

Dean IJssel de Schepper is de man van PSV O15
Dean IJssel de Schepper had een geweldige zaterdag tegen Sparta O15. Hij bracht zijn team met drie doelpunten naar de overwinning. Het eerste doelpunt maakte hij met een halve omhaal waardoor de ploeg na een half uur op voorsprong kwam. Twee minuten later scoorde hij er nog één. Nog voor de rust maakte hij na een steekpass van Benjamin Khaderi de 3-0. Na de rust kreeg de ploeg één doelpunt tegen en won PSV met 3-1.

Goed resultaat PSV O17
Ook PSV O17 speelde zaterdag een uitstekende wedstrijd. De ploeg won met 5-0 van N.E.C. O17. Julian Kwaaitaal maakte het eerste doelpunt. Na twee doelpunten van Jason van Duiven, één doelpunt van Elvic Jager en één eigen goal van N.E.C., eindigde de wedstrijd. Volgende week speelt de ploeg de topper tegen AZ O17.

Doelpuntrijke wedstrijd PSV O18
PSV O18 speelde afgelopen zaterdag een goede wedstrijd in Rotterdam. De ploeg won met 0-5 van Sparta Rotterdam O18.