PSV Academy speelt geweldige wedstrijden zonder nederlagen

Jeugd

Afgelopen weekend kwamen verschillende jeugdteams in actie. Hoe verging het die ploegen? Je leest het in Blik op PSV Campus De Herdgang.

Doelpuntrijke wedstrijd PSV O13-1
Na een spannend duel, wint PSV O13-1 de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag O13-1. PSV scoorde voor de rust twee doelpunten, waardoor het team met 2-2 gelijk stond. Na de rust tilden Amir Bouhamdi en Thomas Smits de ploeg naar de overwinning. Het werd 2-4.

Ruime overwinning PSV O13-2
PSV O13-2 had een geweldige middag. Het team won met 0-5 van ADO Den Haag O13-2. Lars Verwijen maakte het eerste doelpunt. Kick de Winter en Jonas Colaes maakte er beide nog twee waardoor het team ruim won. Volgende week zaterdag komt VVV Venlo op bezoek.

Ook PSV O14 wint van ADO
Ook PSV O14 wint de uitwedstrijd in Den Haag. Divai Rodrigues en Samuel Dumili zorgden voor de 2-0. In de 72e minuut maakte ADO Den Haag O14 nog één doelpunt en eindigde de wedstrijd in 2-1. Volgende week speelt het team de topper tegen Feyenoord thuis.

Winst voor PSV O15
PSV O15 won ruim het thuisduel tegen NAC Breda O15. In de 5e minuut maakte Dean IJssel de Schepper het eerste doelpunt na een knappe assist van Raf Vullers. De tweede treffer maakte Benjamin Khaderi. Nog voor de rust maakte de Schepper ook het derde doelpunt. De ploeg won met 3-0.

PSV O16 wint topper in Rotterdam
PSV O16 had een geweldige middag. De ploeg maakte na de rust twee treffers waardoor ze hun achterstand wegwerkten. Hierdoor won de club met 1-2 van Feyenoord O16.

Gelijkspel PSV O17
PSV O17 kwam niet verder dan een gelijkspel tegen Utrecht O17. Jevon Simons maakte de eerste treffer waardoor zijn team op een voorsprong kwam. Na de rust kreeg de club één doelpunt tegen en bleef het 1-1.

Overwinning PSV O18
PSV O18 speelde een mooie wedstrijd tegen FC Utrecht O18. De ploeg maakte de eerste treffer voor rust. Daarna scoorden ze nog drie doelpunten waardoor het team uiteindelijk won met 2-4.