Primeur! Topper in beeld met virtuele camera

Artikel
Primeur! Topper in beeld met virtuele camera

PSV heeft wederom een primeur te pakken. De topper die de club aankomend weekend speelt tegen Feyenoord wordt door FOX Sports voor het eerst in beeld gebracht met een virtuele camera.

Online live
Naast de reguliere tv-registratie brengt FOX Sports zondag 26 februari de Eredivisie topper Feyenoord - PSV ook met een virtuele camera. De virtuele wedstrijdbeelden zijn online live te bekijken op FOX Sports 7 en tijdens analyses in het tv-programma ‘Dit was het weekend’ op FOX Sports 1. Een impressie van de beelden vind je hier.

Iedere mogelijke positie
Henk van Meerkerk, Hoofd Productie FOX Sports: “Dankzij virtuele cameratechniek stellen we de FOX Sports kijkers in staat om de wedstrijd te beleven vanuit elke mogelijke positie op het veld. Of dat van bovenaf in het stadion is, vanuit het perspectief van een speler of juist van de scheidsrechter. Dat biedt een toegevoegde waarde voor de mensen thuis, maar zeker ook voor onze FOX Sports analisten die de wedstrijd nabespreken.”

Virtuele registratie live op FOX Sports 7  
De topper is op vertrouwde wijze live op tv te zien op FOX Sports 1.  Op het online kanaal FOX Sports 7 is de wedstrijd live te zien in virtuele vorm, met online ‘shout casters’ (commentatoren). Deze online uitzending is ook te zien via een simulcast op het sociale videoplatform Twitch.