Primeur! PSV introduceert Snapchat Spectacles

Artikel
Primeur! PSV introduceert Snapchat Spectacles

PSV gebruikt zondag als eerste club in Nederland en als één van de eerste clubs in Europa Snapchat Spectacles rondom een wedstrijd. Tijdens PSV - Ajax introduceert PSV de bril die beelden maakt waardoor het lijkt alsof je kort voor de wedstrijd zelf tussen de spelers loopt en tijdens het duel vlak naast het veld staat.

Volg PSV op Snapchat en beleef de topper op unieke wijze!
Snapchat Spectacles is een zonnebril met ingebouwde camera waarmee de drager direct ‘Snaps’ kan maken. Een Snap is een foto of een video van maximaal 10 seconden, die wordt geplaatst op het Snapchatkanaal van PSV.

In de bril zit een fisheye lens die filmt en fotografeert in een hoek van 115 graden en het beeld direct naar een smartphone doorstuurt. Als je het Snapchatkannaal van PSV zondag volgt, zie je zo exact hetzelfde als de persoon die de bril draagt. Daardoor lijkt het net alsof je zelf naast het veld staat of tussen de spelers in de spelerstunnel loopt

Volg 'psvofficial'
Tijdens PSV - Ajax laten we je via Snapchat dus niet alleen maar kijkjes achter de schermen zien, maar laten we je het duel beleven alsof je naast de spelers, supporters en staf loopt. Wil jij de topper op deze unieke wijze volgen? Download dan de App Snapchat in de Google Playstore of de App Store van Apple en voeg ‘psvofficial’ toe.