Phoxy Pietenparty

Artikel
Phoxy Pietenparty

Over een paar weken komen Sinterklaas en zijn pieten weer naar Nederland. Ook dit jaar heeft Phoxy zijn pietenvrienden uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan het Philips Stadion. Vierjarige Phoxy Clubleden zijn van harte welkom om hun PSV Pietendiploma te komen halen.

De Phoxy Pietenparty vindt plaats op woensdag 21 november, vrijdag 23 november en zaterdag 1 december aanstaande. Phoxy Clubleden geboren tussen 1 maart 2014 en 31 maart 2015 mogen samen met één begeleider een gratis toegangsbewijs voor de Phoxy Pietenparty aanvragen. Samen met de voetbalpieten lopen de kinderen en hun begeleiders in groepjes door het stadion. De kinderen mogen op bijzondere plekken pietenopdrachten uitvoeren, bijvoorbeeld in de kleedkamer van PSV! Zijn alle opdrachten uitgevoerd, dan krijgen ze hun PSV Pietendiploma van Phoxy.

Meld je aan
Ben je vier jaar en lid van de Phoxy Club, zorg dan dat je erbij bent! Klik hier en vraag direct jouw gratis toegangsbewijs voor de Phoxy Pietenparty aan. Ben je nog niet lid van de Phoxy Club? Meld je hier aan en ontvang een uitnodiging voor de Phoxy Pietenparty.