Phoxy nodigt driejarige leden uit voor Mini Club

Artikel
Phoxy nodigt driejarige leden uit voor Mini Club

Driejarige leden van de Phoxy Club zijn op zaterdag 8 augustus welkom in het Philips Stadion voor de Phoxy Mini Club. Speciaal voor hen wordt de PSV Business Club omgetoverd tot een ware Mini Club waar ze samen met hun vader of moeder deel kunnen nemen aan verschillende activiteiten. Ken je een driejarige PSV-fan, kom dan samen naar dit evenement en beleef een onvergetelijke dag.

Springen, knutselen, voetballen… het kan allemaal tijdens de Phoxy Mini Club. Bij binnenkomst ontvangen alle leden een stempelkaart met activiteiten. Voor iedere activiteit kunnen ze een stempel verdienen. Met een volle stempelkaart mogen de kinderen bij Phoxy een bijzondere beloning ophalen! 

De Phoxy Mini Club, die eigenlijk in maart zou plaatsvinden, is vanwege het coronavirus verzet naar zaterdag 8 augustus. Phoxy Clubleden geboren tussen 1 april 2016 en 30 april 2017 kunnen hier een gratis toegangsbewijs voor henzelf en één begeleider aanvragen.

Nog geen lid? Klik hier!

Phoxy Club
De Phoxy Club is dé fanclub voor jonge PSV-fans tot en met zes jaar. Een lidmaatschap kost € 25,- per jaar. Naast de uitnodiging voor de Phoxy Mini Club ontvangt het nieuwe lid het komende jaar regelmatig post van Phoxy.