Partnership Brainport Eindhoven & PSV bekroond met zilveren SponsorRing

Artikel
Partnership Brainport Eindhoven & PSV bekroond met zilveren SponsorRing

Het Brainport Partnership is bekroond met een zilveren SponsorRing in de categorie 'Sport'. De SponsorRingen zijn de meest prestigieuze prijzen in de Nederlandse sponsorwereld.

Van hoofdsponsor naar premium partnership
Onder de vlag van Brainport Eindhoven hebben Philips, ASML, High Tech Campus Eindhoven, Jumbo Supermarkten, Swinkels Family Brewers, VDL Groep én PSV elkaar gevonden in een vernieuwend partnership dat het beste kan worden omschreven als een evoluerend ecosysteem waarbij niet PSV of één bedrijf centraal staan, maar de gezamenlijke hogere doelen: de regio promoten, de reputatie verder versterken en daarmee bijdragen aan een gezondere, aantrekkelijkere, innovatievere en meer verbonden samenleving.

Erkenning en continuïteit
Emiel Kuijpers, Manager Marketing & Communicatie bij Brainport Development, is blij verrast met de erkenning: "De samenwerking tussen deze topbedrijven en PSV is het ultieme voorbeeld hoe we als één Brainport Eindhoven regio samen de wereld veroveren. In 2020 hebben we met name fantastische resultaten bereikt op het gebied van onze naamsbekendheid en hebben we diverse activiteiten ontplooid die bijdragen aan het versterken van de reputatie van onze regio en trots van onze inwoners. Onder andere de oprichting van Partnerfonds Brainport Eindhoven, het platform #PSVWeStandTogether en #BrainportVital laten zien dat samenwerken in onze natuur zit."

Ook Koen van Haastert, Manager Partnerships bij PSV, is trots: “Eigenlijk zijn we pas net gestart en toch hebben we al mooie resultaten bereikt. Wat ons vooral trots maakt, is de wijze van samenwerking. Alle betrokken organisaties, inclusief PSV, hebben de moed en kracht getoond om zich weg te cijferen om de hogere regiodoelen voor de lange termijn te realiseren. Met een groot team van medewerkers van alle betrokken partners hebben we daar vanaf de start heel hard aan gewerkt. Deze erkenning geeft ons vertrouwen om verder te bouwen aan het partnership Brainport Eindhoven & PSV."

Wil je meer weten over het partnership Brainport Eindhoven & PSV? Ga naar www.brainporteindhoven.com/psv. Daar vind je ook het jaaroverzicht 2020.