Overzicht | Wisselend succes jeugdteams

Artikel
Overzicht | Wisselend succes jeugdteams

Jong PSV Vrouwen heeft uitstekende zaken gedaan op weg naar het kampioenschap. De beloftevolle vrouwen wonnen met 4-2 van nummer twee Ajax. Ook de jeugdteams bij de mannen speelden afgelopen weekend een competitiewedstrijd. Een overzicht.

Tegenstander AZ
PSV O13, O14 en O18 namen het allen op tegen de leeftijdsgenoten van AZ. JO13 verloor met 1-0. JO14 won door doelpunten van Shuryano Cormencion en Samuel Dumbili met 2-1. O18 pakte ondanks een doelpunt van Jesper Uneken geen punten: 1-4.

O17 & O15
PSV O17 verloor op vrijdagavond van FC Utrecht JO17. Op PSV Campus De Herdgang ging de ploeg van trainer Theo Lucius met 2-0 ten onder. Het team staat op de tweede plaats in de competitie, twee punten achter koploper Ajax JO17. PSV O15 speelde ook tegen Utrecht. Op bezoek in de domstad speelde de ploeg door een doelpunt van Benjamin Khaderi met 1-1 gelijk.

Jong PSV Vrouwen
Jong PSV Vrouwen won afgelopen weekend de topper tegen Jong Ajax Vrouwen. Na negentig minuten stond er een 4-2 eindstand op het scorebord. De ploeg staat nog steeds ruim aan kop in de competitie. Het gat naar de nummer twee bedraagt inmiddels negen punten. Komend weekend kan de ploeg het kampioenschap al veilig stellen.

Bekijk ook