Overzicht | Monsterscores en uitoverwinningen voor teams PSV Academy

Jeugd

Meerdere teams van PSV Academy kwamen afgelopen weekend weer in actie. PSV O15 en PSV O13-2 haalden uit in wedstrijden tegen Brabantse ploegen. PSV O18 en PSV O14 wonnen knap op bezoek bij Feyenoord. Ook PSV O16 won. Een compleet overzicht.

Monsterscores
PSV O15-1 en PSV O13-2 haalden het afgelopen weekend uit. Beiden ploegen drukten de score uit in de dubbele cijfers. PSV O15 won met 10-1 van Helmond Sport O15. Dean Ijssel de Schepper scoorde liefst vijfmaal. Raf Vullers (2x), Rodin Oesterholt (2x) en Steyn Mussche scoorden de overige treffers. PSV O13-2 versloeg FC Den Bosch O13-1 met 10-0. Micaiah Osei (3x), Dyran Stam, Souhel Kake, Senn Martens, Ezechiel Siani Emaga, Noud In de Braek, Berry van Lierop en Lars Verweijen scoorden de doelpunten.

Op bezoek in Rotterdam
PSV O18 en PSV O14 speelden beiden een uitwedstrijd tegen Feyenoord. PSV O18 won met 3-2. Jamal Gonzaga scoorde tweemaal, Jesse Giebels noteerde de beslissende treffer. PSV O14 trok een 1-0 overwinning over de streep. Noah Fernandez was de doelpuntenmaker, na een voorzet van Gennaro Van der Sluis.

Doelpuntenregen
Op PSV Campus De Herdgang speelde PSV O13-1 een uitstekende eerste helft tegen de leeftijdsgenoten van Ajax. Bij de rust stond de ploeg met 3-0 voor, door doelpunten van Jonas Colaes, Thomas Smits en Obama Appiah. In de tweede helft schakelden de spelers van Ajax een tandje bij. Aan het eind stond een 3-8 einduitslag op het scorebord. PSV O16 won door twee doelpunten van Elvic Jager en eentje van Robin Van Duiven met 3-1 op bezoek bij FC Twente/Heracles O16.